Meer over mij

Ik ben dus Edith (1977), al sinds 1995 samen met William, moeder van Vic, baasje van hond Zep.

Juf

Ik heb jarenlang in het basisonderwijs gewerkt. Werken met kinderen is het allerleukste wat er is! Toen ik besloot te stoppen met lesgeven, vond ik dat ook echt lastig. Maar ik wil juist het contact met kinderen veel meer ervaren. In mijn bedrijf doe ik het leukste wat er bestaat! Alle dingen waar ik blij van word!

Creatieveling

Ik ben altijd al een creatief persoon geweest. Creatief in doen en in denken. Ik vind het heerlijk. Ik ben zelf graag bezig met mijn handen en eigenlijk maakt het niet eens uit wat ik maak. Ik werk graag met hout en droogbloemen, maar ook papier maché en tekenen vind ik heerlijk. Vooral ook de afwisseling tussen materialen maakt het leuk voor me.

Alleen werken vind ik prima, maar samen bezig zijn vind ik heerlijk. Ik ben graag onder de mensen.

Schrijver

Sinds een aantal jaren schrijf ik zelf kinderverhalen. In eerste instantie echt als hobby, maar het wordt steeds serieuzer. Zo heb ik Pietje en de blauwwaspraktijk geschreven en ingesproken. Die kun je nu luisteren via een podcastapp. Onder aan deze pagina kun je een preview luisteren. In november 2020 heb ik SuperZep en de schat van Wieringen geschreven en die ligt nu bij de uitgever, te wachten om een boek te worden.

Als klap op de vuurpijl heb ik een verhalenwedstrijd gewonnen, waardoor ik met mijn verhaal in een verhalenbundel ben gekomen. De rommelzolder is een verhalenbundel met 17 spannende verhalen van 17 verschillende schrijvers.

Dit boek is in oktober 2021 uitgekomen.