Creatief kinderatelier

Vanaf 16 november start ik een kinderatelier in wijkcentrum De Symfonie. Dit atelier is speciaal voor alle kinderen die in Tilburg Noord wonen (of op school zitten). Het is op woensdagmiddag van 14.30 tot 15.45 uur.

Of en hoe het Kinderatelier van start kan, hangt af van het aantal aanmeldingen. De groep zal uit minimaal 5 en maximaal 15 kinderen bestaan. Om het toegankelijk te maken zal de Noordraad HQ (de wijkraad van Tilburg Noord) voor 8 woensdagmiddagen een financiële bijdrage doen. Hierdoor blijft de eigen bijdrage voor deelname beperkt tot € 10,- voor de eerste 3 middagen en bij voldoende belangstelling nog eens 5 middagen voor eveneens € 10,-.

Je schrijft je dus in voor alledrie de middagen. En wanneer er voldoende interesse is, daarna voor de vijf middagen.

Aanmelden kan via:

de mail;  edith@cre-edith.nl,

de aanmeldknop hieronder,

WhatsApp; 0637352864

Facebook/messenger.

Alle aanmeldingen worden op volgorde behandeld.

Wat we gaan doen?

Ik heb zoveel leuke ideeën! Ik vind het erg leuk om met veel verschillende materialen te werken, dus dat zullen de kinderen merken.

Agenda

Creatief atelier

16 november

23 november

30 november

Een vilten sleutelhanger of mini-knuffeltje maken

Pimp je tas, maak van een canvas tas jouw unieke tas

Een tingeltangel (windgong) maken

7, 14, 21 december
11 en 18 januari

Aanmelden

Creatief atelier

Kinderschrijfatelier

Op 6 oktober 2021 is “mijn boek” de rommelzolder uitgekomen. Hierin staat mijn verhaal, samen met 16 verhalen van  andere schrijvers. Ik heb in de afgelopen 2 jaar (her)ontdekt hoe leuk schrijven is. Ik heb al verschillende verhalen geschreven en ben bezig om een eigen boek uit te brengen.

Toen ik voor de klas stond, heb ik ook samen met kinderen geschreven. Een fantastisch proces om samen met fantasierijke kinderen te werken. Ook (of misschien wel juist) kinderen die niet zo van lezen houden, hebben veel fantasie en mogelijkheden om verhalen te bedenken.

REGELMATIG HEB IK LEUKE ACTIVITEITEN WAAR KINDEREN ZICH VOOR AAN KUNNEN MELDEN.

Zoals de schrijf2daagse

Een schrijf2daagse, het woord zegt het al, is twee dagen vol schrijfplezier. We werken met alle kinderen aan één boek, een verhalenbundel. In deze twee dagen krijgen de kinderen het voor elkaar om een compleet verhaal te schrijven. Dit verhaal komt dan, samen met de andere verhalen, in ons boek. Wat je na een paar weken uiteraard ook krijgt.

Schrijf2daagse juli 2022

Agenda

2 en 3 januariSchrijf2daagse voor kinderen.

We bedenken samen een onderwerp waar we allemaal iets over schrijven in twee dagen. Na een aantal weken later worden de kinderen en hun genodigden uitgenodigd voor de presentatie van ons gezamenlijke boek.

De prijs bedraagt €99,- en is inclusief lunch en boek.

Aanmelden

Schrijf atelier

Creatief kinderfeestje

Ook voor (creatieve) kinderfeestjes kun je bij me terecht.

Ik heb heel veel ideeën en sta open voor suggesties. Neem even contact met me op over de mogelijkheden. Er kunnen  max. 8 kinderen in mijn atelier, maar ik kan ook op locatie komen.