Kinderschrijfatelier

In oktober 2021 is “mijn boek” de rommelzolder uitgekomen. Hierin staat mijn verhaal, samen met 16 verhalen van  andere schrijvers. Ik heb in de afgelopen 2 jaar (her)ontdekt hoe leuk schrijven is. Ik heb al verschillende verhalen geschreven en ben bezig om een eigen boek uit te brengen.

Toen ik voor de klas stond, heb ik ook samen met kinderen geschreven. Een fantastisch proces om samen met fantasierijke kinderen te werken. Ook (of misschien wel juist) kinderen die niet zo van lezen houden, hebben veel fantasie en mogelijkheden om verhalen te bedenken.

REGELMATIG HEB IK LEUKE ACTIVITEITEN WAAR KINDEREN ZICH VOOR AAN KUNNEN MELDEN.

Zoals de schrijf2daagse

Een schrijf2daagse, het woord zegt het al, is twee dagen vol schrijfplezier. We werken met alle kinderen aan één boek, een verhalenbundel. In deze twee dagen krijgen de kinderen het voor elkaar om een compleet verhaal te schrijven. Dit verhaal komt dan, samen met de andere verhalen, in ons boek. Wat je na een paar weken uiteraard ook krijgt.

De kosten voor deze 2 dagen zijn €99,-. Dat is inclusief 2x lunch en een boek.

Schrijf2daagse juli 2022                                                 Schrijf2daagse januari 2023                                      Schrijf2daagse juli 2023

Agenda

14 en 15 februari 2024schrijf2daagse

Aanmelden

Schrijf atelier

Creatief kinderfeestje

Ook voor (creatieve) kinderfeestjes kun je bij me terecht.

Ik heb heel veel ideeën en sta open voor suggesties. Neem even contact met me op over de mogelijkheden.